U bevindt zich hier:

home

begeleiding & opleiding

Begeleiding & Opleiding

Het vraagt iets van jouw interne organisatie om op individueel niveau jouw patiënt/cliënt te voorzien van een maaltijd. Wij ondersteunen jou graag door middel van het geven van workshops voor jouw keuken; facilitaire medewerkers en voedingsassistenten die werkzaam zijn op jouw afdeling. Om jou verder te ondersteunen bieden wij jou ook een gastvrijheidstraining aan waarbij inrichting, services, bestek en het presenteren van de maaltijd aan bod komen. Voor het goed uitvoeren van dit concept kan een regenereerwagen worden ingezet.

Uiteraard kun je bij onze diëtisten terecht voor alle overige voedingsgerelateerde kwesties. Denk bijvoorbeeld ook aan het aanbieden van een wensdieet of comfortvoeding.

Themadagen
Tevens organiseren wij in 2019 vier themadagen, waarbij wij klanten van diverse instellingen bij elkaar brengen om te discussiëren over de warme maaltijd en hoe hier het beste ingespeeld kan worden op patiënt, cliënt of bewoner.

De vier dagen zijn verdeeld over de thema's: oncologie, ondervoeding, psychiatrie en geriatrie. Jouw inbreng en de inbreng van andere ziekenhuizen en instellingen geven ons input om ons aanbod nog beter af te stemmen op de vraag en de wens van de patiënt/cliënt, met als doel de patiënt/cliënt nog smakelijker te laten eten en sneller herstel te bevorderen.

De eerstvolgende themadag is oncologie op 23 mei 2019. Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar nathalie@eetgemak.nl.