Publicaties

Publicaties

Feestdagen voorjaar 2017

Publicaties- Feestmenu voorjaar 2017 - EetgemakIn onze keukens is het voorjaar aangebroken! Voor komende Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren hebben de koks van Eetgemak ook dit jaar weer een bijzonder menu samengesteld met mooie seizoensproducten. Laat u verrassen!

Feestdagen Kerst 2016

Publicaties - Feestdagen Kerst - EetgemakVoor veel mensen is Kerstmis de mooiste en gezelligste tijd van het jaar en daar zijn wij het helemaal mee eens. Glinsterende lampjes, gezellig samenzijn en natuurlijk… lekker eten! Wat dacht u bijvoorbeeld van wildstoof met rode kool en kastanjepuree of hoender gevuld met hert…? Bekijk de kerstbrochure.

Jubileummagazine 'Smaak'

Publicaties - Smaak magazine - EetgemakIn ‘Smaak’ komen medewerkers, leveranciers en klanten uitgebreid in woord en beeld aan bod. Ter ere van ons 10 jarig bestaan hebben wij een speciaal magazine uitgegeven waarin wij de lezer een kijkje in de keuken geven. Lees in dit jubileummagazine alles over hoe het allemaal begon, waar Eetgemak momenteel staat en wat de plannen voor de toekomst zijn. Veel leesplezier!