Assortiment

Het assortiment van Eetgemak

Verandering van spijs doet eten! Daarom vindt u bij ons meer dan 24.000 componenten voor een gezonde én lekkere maaltijd. Van ambachtelijk bereide Hollandse kost tot verfijnde internationale specialiteiten. En natuurlijk is er ook veel aandacht voor vegetarische en biologische gerechten of specifieke dieetmaaltijden.

Verse ingrediënten

Verse ingrediënten uit het seizoen vormen de basis van onze koelverse maaltijden. Zo zijn er in de winterperiode heerlijke stamppotten en stoofschotels verkrijgbaar, terwijl we in de lente aan de slag gaan met raapsteeltjes en tuinbonen. Wij werken graag samen met lokale leveranciers, zodat we nauwgezet de kwaliteit in de gaten kunnen houden. Ook blijven we zo goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Inspelen op dieet en levensovertuiging

Wij koken niet alleen reguliere maaltijden, maar spelen ook in op dieet, levensovertuiging en consistentie van de maaltijd. Zo kunt u onder meer natriumarme, lactosevrije, glutenvrije, vegetarische en halal maaltijden bestellen. Een biologisch gerecht behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De diëten worden bereid in onze gecertificeerde dieetkeuken door gediplomeerde dieetkoks. Zo zorgen we voor gezonde en veilige maaltijden voor iedereen.

Onze keukens

Eetgemak heeft twee keukens, één in het Zuid-Hollandse Katwijk en één in het Gelderse Beekbergen. Onze keuken in Beekbergen is geheel gericht op het koken van Multi-Culti maaltijden. In beide keukens werken we op ambachtelijke wijze. Het verschil met hoe u thuis kookt is dat wij met veel grotere hoeveelheden tegelijk en met professionele apparatuur werken. Na het koken worden de maaltijden snel teruggekoeld naar een temperatuur onder de 5 graden Celsius. Zo blijven de smaak en de voedingswaarde optimaal bewaard. Na het koelen verpakken wij de maaltijden direct luchtdicht.