U bevindt zich hier:

home

begeleiding & opleiding

Begeleiding & Opleiding

Het vraagt iets van jouw interne organisatie om op individueel niveau de patiënten/cliënten te voorzien van een maaltijd. Wij ondersteunen jou graag door middel van het geven van workshops voor jouw keuken; deze workshop is voornamelijk voor facilitaire medewerkers en voedingsassistenten die werkzaam zijn op de afdeling. Om je verder te ondersteunen bieden wij een gastvrijheidstraining aan waarbij inrichting, services, bestek en het presenteren van de maaltijd aan bod komen. Voor het goed uitvoeren van dit concept kan een regenereerwagen worden ingezet.

Uiteraard kun je bij onze diëtisten terecht voor alle overige voedingsgerelateerde kwesties. Denk bijvoorbeeld ook aan het aanbieden van een wensdieet of comfortvoeding.

Themadagen
In 2019 organiseren wij vier themadagen.  Tijdens deze dagen brengen wij professionals van diverse instellingen bij elkaar om met elkaar in gesprek te gaan over hoe wij onze menu's het beste kunnen laten aansluiten op patiënt, cliënt of bewoner. 

De vier dagen zijn verdeeld over de thema's: oncologie, ondervoeding, psychiatrie en geriatrie. Jouw inbreng en de inbreng van andere ziekenhuizen en zorginstellingen geven ons input om ons aanbod nog beter af te stemmen op de vraag en de wens van de patiënt/cliënt, met als doel de doelgroep nog smakelijker te laten eten en sneller herstel te bevorderen.

De eerstvolgende themadag heeft het thema Voeding & Oncologie en is op dinsdag 21 mei 2019. Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar nathalie@eetgemak.nl.