U bevindt zich hier:

home

documentatie

certificaten

Certificaten

Wij hechten grote waarde aan onze kwaliteit. Daarom vinden wij het belangrijk om (internationaal) erkend te worden. Onze constante kwaliteitscontrole en productiemethode hebben ertoe geleid dat wij de volgende certificeringen hebben behaald:

FSSC 22000 Bureau Veritas Certification
Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd. Deze internationaal geaccepteerde norm beschrijft eisen op het gebied van voedselveiligheid en is gebaseerd op de internationale ISO 22000. De standaard is door GFSI (Global Food Safety Initiative) erkend en is toepasbaar voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie die een gedegen en internationaal erkend voedselveiligheid managementsysteem willen opzetten en laten certificeren. Met deze certificering laten wij zien dat wij de voedselveiligheid zichtbaar borgen en continu verbeteren.

Bekijk hier ons FSSC 22000 Bureau Veritas certificaat.

Skal Biocontrole Certificaat
De keuken waar onze biologische maaltijden worden geproduceerd is Skal gecertificeerd. Dit betekent dat de bereiding van onze biologische maaltijden en componenten voldoet aan de vastgestelde eisen voor de biologische productiemethode. Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften van de Europese overheid voldoet. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Zo kun je ervan op aan dat een biologisch product ook écht biologisch is.

Bekijk hier ons Skal Biocontrole certificaat.

Halal - Halal International Control Certificaat
Wij zijn in het bezit van het H.I.C. certificaat. Dit houdt in dat er in onze keukens, naast de geldende wettelijke voorschriften, wordt gelet of de gebruikte producten en de wijze van bereiding voldoen aan de halal richtlijnen. De certificering vindt elk jaar opnieuw plaats, waardoor de dagelijkse productieprocessen zeer scherp onder de loep genomen worden. Wij hebben hiervoor een eigen, afzonderlijke halal keuken in het Gelderse Beekbergen.

Bekijk hier ons Halal certificaat.