Gratis aanmelden Zorgtotaalbeurs 12-14 maart 2019

Van 12 tot en met 14 maart 2019 vindt de Zorgtotaalbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de stand van Zorgboodschap en Eetgemak. De beurs staat voor drie inspirerende vakbeursdagen waar exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, diensten en innovaties voor de intra- en extramurale zorg tonen. U kunt zich hier gratis aanmelden voor Zorgtotaal 2019.

Partnership Eetgemak en Zorgboodschap
Eetgemak werkt al jaren nauw samen met Zorgboodschap. Eetgemak levert en ontwikkelt koelverse maaltijdconcepten gericht op de institutionele markt. Deze passen uitstekend bij de producten en diensten die Zorgboodschap als totaalleverancier voor de zorg biedt. Op de stand van Eetgemak en Zorgboodschap ervaart u het partnership en op welke wijze wij u gezamenlijk van dienst kunnen zijn in de zorg- en ziekenhuismarkt.

Zien wij u op onze gezamenlijke stand?
Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek, inspireren wij u en nemen wij u mee in de wereld van gezonde, lekkere en betaalbare maaltijden. Wij gaan met hart en ziel voor de zorg. Ontmoeten wij u op 12, 13 en/of 14 maart?

Praktische informatie
Datum: 12, 13 en 14 maart 2019
Openingstijden: 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Standnummer: 07B150