Over Eetgemak

Over Eetgemak

Grote kans dat u al eens een maaltijd van Eetgemak bent tegen gekomen! Bijvoorbeeld in het ziekenhuis of woonzorgcomplex. Wij koken iedere dag naar hartenlust voor commerciële en niet-commerciële organisaties. Bijvoorbeeld voor zorgorganisaties, kinderdagverblijven, horecaondernemingen, cateringbedrijven, sportverenigingen en services als tafeltje-dekje. En net zo gemakkelijk treft u onze gerechten aan in de bedrijfskantine of bij een groot evenement.

Gerechten die bijdragen aan gezondheid en welbevinden

Eetgemak bestaat sinds 2006 en sinds die tijd hebben we een enorme groei doorgemaakt. Kookten we eerst nog ambachtelijke stamppotten vanuit de groentewinkel, nu voorzien we 50.000 mensen per dag van een gezonde en smakelijke maaltijd. We hebben onze groei te danken aan het steeds kunnen meebewegen met onze klanten. U wilt zich steeds meer bezig houden met uw kerntaak, zoals het bieden van zorg of gastvrijheid. Om die reden besteedt u het koken van uw maaltijden liever uit. Dat doet u alleen als de kwaliteit van de maaltijden zo hoog is dat ze ook echt iets bijdragen aan de gezondheid of het welbevinden van mensen. Door onze focus daarop te leggen, hebben we veel trouwe klanten aan ons mogen binden.

Voor iedereen een gezonde en passende maaltijd

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen kan mee-eten. Immers, eten heeft ook belangrijke sociale aspecten. Een goede maaltijd doet daarnaast heel veel voor hoe iemand zich voelt. Wij hebben ons daarom ook gespecialiseerd in het bieden van een breed scala aan soorten gerechten. Zowel qua ingrediënten als consistentie. Onze diëtisten bedenken aantrekkelijke en gevarieerde menu’s aan de hand van de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Bij ons is het dan ook geen enkel probleem om voor die ene patiënt een gemalen, zoutarme, gluten- en lactosevrije macaroni bolognese te bestellen. Het is onze kracht dat wij voor iedereen een gezonde en passende maaltijd kunnen bieden.