U bevindt zich hier:

home

over ons

wat doen we

Wat doen we

De kans is groot dat jij al eens een maaltijd van Eetgemak bent tegengekomen. Wij koken iedere dag naar hartenlust voor commerciële en niet-commerciële organisaties. Onder onze klanten bevinden zich: zorginstellingen, kinderdagverblijven, horecaondernemingen, cateringbedrijven en sportverenigingen. Waar je onze maaltijden nog kan vinden is bijvoorbeeld in de bedrijfskantine of bij een groot evenement.

Gerechten die bijdragen aan gezondheid en welbevinden
Eetgemak bestaat sinds 2006 en sinds die tijd hebben wij een enorme groei doorgemaakt. Kookten wij eerst nog ambachtelijke stamppotten vanuit de groentewinkel, voorzien wij nu 50.000 mensen per dag van een gezonde en smakelijke maaltijd. Wij hebben veel trouwe klanten aan ons mogen binden door onze flexibele dienstverlening en omdat wij continu inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Tevens stellen wij hoge kwaliteitseisen aan de maaltijden, zodat ze ook echt iets bijdragen aan de gezondheid en het welbevinden van de mensen.

Voor iedereen een gezonde en passende maaltijd
Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen kan mee-eten. Immers, eten heeft ook belangrijke sociale aspecten. Een goede maaltijd doet daarnaast heel veel voor hoe iemand zich voelt. Wij hebben ons daarom ook gespecialiseerd in het bieden van een breed scala aan soorten gerechten. Zowel qua ingrediënten als consistentie. Onze diëtisten bedenken aantrekkelijke en gevarieerde menu’s aan de hand van de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Bij ons is het dan ook geen enkel probleem om voor die ene patiënt een gemalen, zoutarme, gluten- en lactosevrije macaroni bolognese te bestellen. Het is onze kracht dat wij voor iedereen een gezonde en passende maaltijd kunnen bieden.