tijdlijn2

Over ons

Historie

Eetgemak bestaat sinds 2006 en sinds die tijd hebben wij een enorme groei doorgemaakt. Kookten wij eerst nog ambachtelijke stamppotten vanuit de groentewinkel, voorzien wij nu 28.000 mensen per dag van een gezonde en smakelijke maaltijd.

Wij hebben veel trouwe klanten aan ons mogen binden door onze flexibele dienstverlening en omdat wij continu inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Tevens stellen wij hoge kwaliteitseisen aan de maaltijden, zodat ze ook echt iets bijdragen aan de gezondheid en het welbevinden van de mensen. 

afbeelding1

Missie en visie

De Eetgemak Groep heeft zich ontwikkeld tot dé specialist in het bereiden en aanbieden van verse gerechten op maat. Wij zijn de partner van klanten die - net als wij - geloven dat iedereen moet kunnen genieten van verse gerechten, ongeacht hun specifieke voedingsbehoefte. Wij zijn vanuit onze oorsprong als groentewinkel altijd bezig geweest met het belang van verse voeding en hebben de (wetenschappelijke) kennis en kunde in huis gehaald om dit aan te kunnen bieden aan alle doelgroepen: van jong tot oud. 

ontwerp-zonder-titel--55-

Bedrijfsfilm

Wil je meer weten over de Eetgemak Groep? Kijk dan deze video. Hierin krijg je een kijkje in onze keuken en hoor je onze collega's over de organisatie en de dagelijkse gang van zaken binnen de Eetgemak Groep.