U bevindt zich hier:

home

persoonlijk & op maat

Persoonlijk & Op maat

Dagelijks van een lekkere, verantwoorde maaltijd kunnen genieten moet voor iedereen bereikbaar zijn, ongeacht dieet of leefstijl. Persoonlijke aandacht en maatwerk staan voor onze klanten dan ook centraal. Wij doen er alles aan om de maaltijden optimaal af te stemmen op de wensen en behoeften van de klant.

Daarom besteden onze diëtisten veel aandacht aan het samenstellen van menu's voor diverse diëten. De focus ligt hierbij niet alleen op allergenen en consistentie, maar ook op verschillende voedingsgewoonten, zoals vegetarisch,
biologisch en halal.

Productontwikkeling
Tevens richten wij ons op eigen productontwikkeling. Door onszelf te blijven ontwikkelen zijn wij in staat om in te spelen op vragen van onze klanten en specifiek lekkere en verse gerechten te ontwikkelen per doelgroep. Zodoende kunnen wij altijd direct aansluiten bij de eigen wensen van onze klanten.

Verpakkingen
Door een ruime keuze aan verpakkingsmogelijkheden zoals portie-, multi- en bulkverpakking, heeft de klant de vrije hand bij het samenstellen van maaltijden en het menu. Daarnaast biedt het de flexibiliteit om producten en verpakkingsmaten te kiezen die aansluiten bij de organisatie. Onze verpakkingen zijn geschikt voor magnetron, contactwarmte en ovens.

Onze verpakkingen staan garant voor:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Stevig materiaal
  • Tweezijdig bedrukte etiketten met scheurlijn
  • Anti-fog en multi-peel folie


Onze afdeling Diëtetiek beheert tevens de productspecificaties en daarmee de informatie die wij plaatsen op onze etiketten. De diëtisten kunnen aanvullende informatie geven over voedingswaarden, ingrediëntendeclaraties, allergenen, additieven en overige actuele gegevens. 

Onze dieetmaaltijden, denk hierbij aan lactose- en glutenvrije maaltijden, worden per portie van 500 gram separaat verpakt. Op deze wijze kunnen wij al onze processen omtrent dieetmaaltijden voor 100% waarborgen en is er minder tot geen gevaar van kruisbesmetting.

Wil je meer informatie over hoe wij jou op maat kunnen voorzien van de juiste maaltijden en/of maaltijdcomponten? Neem dan gerust contact met ons op.