Publicaties

Publicaties

Feestmenu Voorjaar 2018

De lente, bij uitstek het seizoen van vernieuwing, van frisse kleuren en verse producten. In onze keukens is dat niet anders: u vindt in onze feestbrochure voor Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren heerlijke kleurrijke gerechten, bereid met seizoensgroenten zoals raapsteeltjes, worteltjes en sperziebonen. Voeg daar inspiratie voor een mooi opgemaakte tafel aan toe en u bezorgt uw gasten een feest van smaak. Kortom, vers, fris en kleurrijk, zó smaakt de lente bij Eetgemak. Bekijk hier de brochure.

Feestmenu's Kerst 2017

Samen smaakt het feestelijk. Bij de mooiste dagen van het jaar horen natuurlijk ook de mooiste gerechten. Onze koks hebben voor de komende feestdagen gekozen voor verrassende, verrukkelijke en voedzame menu’s. Met natuurlijk voldoende variatie tussen vis, vlees en vegetarisch, zodat er voor iedereen genoeg te kiezen is. Bekijk ze hier.

Feestmenu's voorjaar 2017

Publicaties- Feestmenu voorjaar 2017 - EetgemakIn onze keukens is het voorjaar aangebroken! Voor komende Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren hebben de koks van Eetgemak ook dit jaar weer een bijzonder menu samengesteld met mooie seizoensproducten. Laat u verrassen!

Feestmenu's Kerst 2016

Publicaties - Feestdagen Kerst - EetgemakVoor veel mensen is Kerstmis de mooiste en gezelligste tijd van het jaar en daar zijn wij het helemaal mee eens. Glinsterende lampjes, gezellig samenzijn en natuurlijk… lekker eten! Wat dacht u bijvoorbeeld van wildstoof met rode kool en kastanjepuree of hoender gevuld met hert…? Bekijk de kerstbrochure.

Jubileummagazine 'Smaak'

Publicaties - Smaak magazine - EetgemakIn ‘Smaak’ komen medewerkers, leveranciers en klanten uitgebreid in woord en beeld aan bod. Ter ere van ons 10 jarig bestaan hebben wij een speciaal magazine uitgegeven waarin wij de lezer een kijkje in de keuken geven. Lees in dit jubileummagazine alles over hoe het allemaal begon, waar Eetgemak momenteel staat en wat de plannen voor de toekomst zijn. Veel leesplezier!