Vernieuwde website!

We bouwen niet alleen aan een nieuw bedrijfspand, we zijn achter de schermen ook bezig geweest met het (laten) maken van een fris ogende, nieuwe website!

Wat is er zoal veranderd? De lay-out is aangepakt en in het oog springt meteen de paginabrede afbeelding bovenaan de website waarmee we laten zien waar het bij Eetgemak om gaat: lekkere en gezonde maaltijden. En omdat verandering van spijs doet eten, toont elke pagina weer een ander beeld. Op de homepage is meteen duidelijk voor wie we koken: zorgorganisaties, horeca & catering, tafeltje dekje services en kinderopvang. Door de heldere menustructuur en het gebruik van een menu aan de zijkant, de zogenaamde sidebar, vindt u snel wat u zoekt. Natuurlijk is de nieuwe site geheel ‘responsive’, waardoor alles ook op mobiele apparaten getoond wordt zoals het bedoeld is. En de kers op de taart qua nieuwe functionaliteit: in een live demo-omgeving is ons gehele assortiment te bekijken! 

We delen ook regelmatig berichten op social media; wees als eerste op de hoogte en volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn