Voor wie

Dagelijks koken wij koelverse maaltijden voor diverse doelgroepen zoals ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Elke doelgroep heeft andere wensen en behoeften en moet dan ook op een andere manier benaderd worden. Wij vinden het van belang om mee te zoeken naar het juiste concept en oplossing voor uw organisatie. Of het nu gaat om smaak, type maaltijd, consistentie of dieetvorm: smaak en kwaliteit staan bij ons altijd voorop.

71

Zorgorganisaties

Een druk werkschema combineren met het voorzien van de patiënt, cliënt of bewoner kan een uitdaging zijn. Wij ontzorgen jouw organisatie met koelverse maaltijden op maat, bereid met de beste ingrediënten en passend binnen elke dieetwens. 

Een goede maaltijd heeft een positief effect op belangrijke sociale aspecten en het welbevinden van een mens. Naast het zoeken naar een maaltijdconcept dat past bij jouw organisatie, richten wij ons ook op productontwikkeling en voedingsadvies. Jij hebt de vrije hand in het samenstellen van de maaltijden en de verpakkingsmogelijkheden zoals portie-, multi- en bulkverpakking. Zo kan je producten kiezen die écht passen bij jouw organisatie.

81

Ziekenhuizen

Gezonde voeding is essentieel voor mensen die herstellen en minstens zo belangrijk is dat zij smakelijk eten. Een vloeibare maaltijd na een zware ingreep, een vegetarisch gerecht of gewoon Hollandse kost? De wensen van een patiënt kunnen ontzettend verschillen.

Jij focust je op de medische zorg voor jouw patiënten, wij leveren koelverse maaltijden op maat. Hierbij houden wij rekening met alle denkbare voedingsgewoonten, diëten en consistenties, zodat elke patiënt een maaltijd krijgt die bij hem of haar past. 

 

ontwerp-zonder-titel--19----kopie

Kinderopvang

Al jarenlang nemen wij de allerkleinste mee op smaakavontuur. Verse groenten, een mals stukje vlees of volkoren pasta; elke dag koken onze koks verse en gezonde maaltijden die aansluiten bij het smaakpalet van de kindjes. Onze menu's zijn dan ook zorgvuldig samengesteld door onze diëtisten. 

Voor de kinderopvang werken we onder de naam: Eetkomeet. Binnen Eetkomeet hebben we een enthousiast team klaarstaan voor alle vragen omtrent maaltijden in de kinderopvang.

afbeelding20

Thuismaaltijden

Een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten zonder zelf te koken; onze partners maken dit mogelijk. Onze maaltijden zijn te bestellen bij verschillende partners in het hele land. Koelvers bij jou aan huis, tot in de koelkast. Eenvoudig opwarmen in de oven of magnetron en vervolgens direct opdienen; het gemak van maaltijden aan huis.

Van een bloemkoolstamppot tot een Thaise viscurry. Eet je liever vegetarisch of volg je een dieet? Je kunt zelf kiezen wat je op tafel zet.

101

Horeca & Catering

Jouw gasten verrassen met heerlijke en verse maaltijden of losse componenten. Met gerechten uit de wereldkeuken, diverse soepen, allerhande fingerfood of knapperige salades schotel je altijd gezonde en lekkere producten voor. Jouw keuze uit ons assortiment is altijd verse, gevarieerd en verrassend. 

Met keuze uit diverse buffetten uit alle windstreken, verzorgen wij de culinaire invulling van jouw evenement, bijeenkomst of waar je ook uit wil pakken. Naast de wereldkeuken, diverse soorten fingerfood en knapperige salades voorzien wij jouw gasten ook van ambachtelijk bereide hapjes, soepen, cocktails en desserts. Kortom, wij denken graag met jou mee en trekken voor jou alles uit de keuken.