U bevindt zich hier:

home

faq

overige vragen

Overige vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Hoe werkt Eetgemak?

Wij maken koelverse maaltijden voor onder andere zorgorgansiaties, ziekenhuizen, kinderopvang, services als tafeltje-dekje en horeca. Wij koken altijd met verse producten uit het seizoen. Dat betekent een lekkere boerenkool in de winter en bijvoorbeeld een stamppot snijbonen in de zomer. Onze maaltijden worden dagelijks vers gekookt.

De maaltijden worden zo verpakt dat ze nog ruim een week in de koeling houdbaar zijn. Afhankelijk van het aantal mensen dat mee-eet maken wij gebruik van verschillende grote verpakkingen. Zo ben je zelf in staat om het eten op een leuke en goede manier te serveren. Daarnaast leveren wij afhankelijk van de grootte van de locatie de maaltijden één of meerdere keren per week. Onze dienstverlening is zeer flexibel zodat wij voor elke individuele locatie kunnen zorgen voor een passende oplossing.

Hebben jullie ook biologische gerechten?

Jazeker! Wij zijn 100 % SKAL gecertificeerd zodat je altijd zeker bent van een heerlijke echt biologische maaltijd. 

Wij hebben met onze eigen productontwikkeling een lekkere biologische lijn ontwikkelt die speciaal op smaak van de consument wordt gekookt. dat betekent met veel groente en nauwelijks tot geen zout. Wij kunnen heerlijke eenpans gerechten serveren maar ook een "ouderwets" gerecht met een worteltje en puree. 

Kan er rekening gehouden worden met voedselallergieën?

Er kan zeker rekening gehouden worden met bepaalde voedselallergieën zoals: glutenvrije maaltijden of lactosevrije maaltijden. Alle gangbare voedingsprofielen, met uitzondering van een notenallergie, zijn bij ons verkrijgbaar.

In overleg kunnen de diverse mogelijkheden altijd worden besproken.

Worden er veel kruiden of zout gebruikt?

Zeker niet. Wij koken onze maaltijden met milde kruiden en zo weinig mogelijk zout. Uiteraard zijn onze maaltijden wel lekker op smaak. Dat betekent dat wanneer wij gebruikmaken van zout dan is dit jodiumzout. Al onze gerechten voldoen qua zoutgehalte aan de Europese richtlijnen.

Hoe wordt de kwaliteit en voedselveiligheid gewaarborgd?

Wij maken ons eten conform de HACCP en FSSC 22000 kwaliteitsregels. Dat betekent dat de hele productieketen tot en met het afleveren van de maaltijden een gesloten traject is. Hierdoor zijn wij in staat om elke keer weer de beste kwaliteit eten te garanderen.

Zijn er ook vegetarische maaltijden?

Jazeker. Naast het standaard vlees/vis menu bieden wij ook altijd een vegetarisch menu aan. Het is aan jullie om hierin een keuze te maken.

Wat kosten de maaltijden?

De gemiddelde kosten per maaltijd zijn afhankelijk van het aantal maaltijden die je bestelt en de keuze die je zelf maakt in ons menu. Voor meer specifieke vragen omtrent de kosten kun je contact opnemen met ons zodat wij je vrijblijvend een passend voorstel kunnen doen.

Hoe kom ik in contact met Eetgemak?

Klik hier om jouw vraag rechtstreeks aan ons te stellen. Wij zullen je binnen twee dagen een reactie sturen. Je kunt ons natuurlijk ook direct bellen op  071 - 408 41 40. 

« Terug naar FAQ overzicht