Wereldgerechten

Wereldgerechten

De wereldkeuken met haar kruidige, volle smaken is inmiddels niet meer weg te denken van tafel. Exotische maaltijden vinden hierdoor ook steeds vaker hun weg naar zorg en horeca omdat uw organisatie zich ook op doelgroepen met een verschillende cultuur of achtergrond richt. Het wereldgerechten assortiment van Eetgemak biedt u een ruime keuze aan internationale gerechten die aansluiten bij de diverse eetgewoonten en levensovertuigingen van uw gasten of cliënten.

Multi-Culti - EetgemakSurinaamse kip massala, Marokkaanse couscous of een combinatie van verschillende componenten? Onze internationale gerechten zijn ruim gesorteerd en verkrijgbaar als drievaksmaaltijd of in grootverpakking. Deze maaltijden koken wij op ambachtelijke wijze met ingrediënten die kenmerkend zijn voor de uitheemse keuken en zijn daarnaast volledig halal.

De bereiding gebeurt door onze koks in het Gelderse Beekbergen, waar zij werken in een gespecialiseerde keuken. Deze unieke keuken is door het H.I.C. (Halal International Control) gecertificeerd op het gebruik van de juiste halal ingrediënten. De recepten zijn samengesteld door chef-koks uit de landen van herkomst. Zo garanderen we de authentieke smaak.