ontwerp-zonder-titel-30

Wie zijn wij

Over ons

Wij geloven dat ieder mens - ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur - elke dag opnieuw moet kunnen genieten van (overheerlijke) verse gerechten. Daarom hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het vers bereiden van voedzame, passende gerechten voor klanten die zelf niet willen of kunnen koken voor hun gasten of henzelf. De Eetgemak Groep biedt een keuken op afstand waar een team van ervaren, gepassioneerde koks, diëtisten en productontwikkelaars verse, op maat gemaakte gerechten bereiden. Deze gerechten worden ontwikkeld vanuit een wetenschappelijke benadering en kunnen zelf eenvoudig op locatie worden bereid en/of geserveerd. 

Impact

Binnen de Eetgemak Groep willen wij impact kunnen maken gedurende een volledige levensfase. Dit doen wij door het bereiden van verse gerechten, met als uitgangspunt lekker en gezond. Hiermee proberen wij een bijdrage te leveren op het gebied van Preventie voor jong en oud. Daarnaast focussen wij ons op voedingsconcepten die gericht zijn op Gezond leven, Welbevinden, Behandeling en Herstel.

13

Gezond leven

12

Welbevinden

11

Behandeling

14

Herstel

Dit doen wij vanuit vier verschillende merken binnen onze organisatie:

schermafbeelding-2021-02-26-om-10-20-05

Gezonde maaltijden of maaltijdcomponenten

Welbevinden

schermafbeelding-2021-02-26-om-10-20-16

Vers bereide gerechten & dranken op locatie

Behandeling & herstel

schermafbeelding-2021-02-26-om-10-20-29

Gezonde & verse maaltijden voor de kleintjes

Gedrag

schermafbeelding-2021-02-26-om-10-20-44

Gezonde & verse maaltijden voor thuis

Gemak

ontwerp-zonder-titel--32-

Dit alles doen wij met een team van zeer ervaren koks, diëtisten en productontwikkelaars die samen met de rest van het Eetgemak team vanuit onze professionele keuken in Katwijk verse gerechten op maat bereiden. 

Met onze gastronomie op maat bieden wij oplossingen voor meerdere eetmomenten per dag. Altijd vanuit een MVO-oogpunt waarin duurzaamheid hoog op onze agenda staat. Zowel intern als extern helpen wij klanten om het maximale uit hun eigen MVO-strategie te halen.

ontwerp-zonder-titel--55-1

Bedrijfsfilm

Wil je meer weten over de Eetgemak Groep? Kijk dan deze video. Hierin krijg je een kijkje in onze keuken en hoor je onze collega's over de organisatie en de dagelijkse gang van zaken binnen de Eetgemak Groep.