Assortiment

Verandering van spijs doet eten! Daarom vind je bij ons meer dan 10.000 componenten voor een gezonde én lekkere maaltijd. Van ambachtelijk bereide Hollandse kost tot verfijnde internationale specialiteiten. En natuurlijk is er ook veel aandacht voor vegetarische en biologische gerechten of dieetmaaltijden.

afbeelding111

Verse ingrediënten

Verse ingrediënten uit het seizoen vormen de basis van onze koelverse maaltijden. Van heerlijke stamppotten en stoofschotels in de winter tot raapsteeltjes en tuinbonen in de lente. Door samen te werken met lokale leveranciers kunnen wij nauwgezet de kwaliteit in de gaten houden en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

afbeelding11

Inspelen op dieet en levensovertuiging

Iedereen heeft een andere leven levensstijl en daarom spelen wij in op dieet, levensovertuiging en consistentie van de maaltijd. Onze diverse diëten bestaan onder andere uit natriumarme, lactosevrije, glutenvrije, vegetarische en veganistische maaltijden. In onze keuken in Beekbergen koken wij halal maaltijden en ook een biologisch gerecht behoort tot de mogelijkheden. Voor patiënten die moeilijk kunnen kauwen of slikken zijn er gemalen maaltijden beschikbaar. De dieetmaaltijden worden bereid in onze gecertificeerde dieetkeuken door gediplomeerde dieetkoks. Zo zorgen wij voor gezonde en veilige maaltijden voor iedere levensstijl.

afbeelding1111

Onze keukens

Eetgemak beschikt over twee keukens: één in het Zuid-Hollandse Katwijk en één in het Gelderse Beekbergen. De keuken in Beekbergen is geheel gericht op het koken van wereldgerechten. In beide keukens werken wij op ambachtelijke wijze. Het verschil met thuis koken is de grote hoeveelheid die gekookt wordt en de professionele apparatuur die gebruikt wordt.

Na het koken worden de maaltijden snel teruggekoeld naar een temperatuur onder de 5 graden Celsius. Op deze manier blijven de smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. Na het koelen verpakken wij de maaltijden direct luchtdicht.