Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Op zoek naar een flexibele partner voor gezond eten voor uw patiënten en gasten? Wij bieden koelverse maaltijden voor iedereen!

Een vloeibare maaltijd na een zware ingreep, een vegetarisch gerecht of gewoon een lekker balletje gehakt met aardappeltjes. Eetwensen kunnen ontzettend verschillen want de ene patiënt is immers de andere niet. Gezonde voeding is echter essentieel voor mensen die herstellen en minstens zo belangrijk is dat zij smakelijk eten. Eetgemak denkt hierbij graag met u mee. Wij ontzorgen uw organisatie met koelverse maaltijden op maat. Zo focust u zich op de medische zorg voor uw patiënten, wij zorgen voor de gezonde voeding. Dagelijks vers, met de beste ingrediënten, passend binnen elke dieetwens.

Maaltijden voor ziekenhuizen - EetgemakWij houden rekening met alle denkbare voedingsgewoonten, diëten en consistenties, zodat echt iedereen mee kan eten. Naast een maaltijdconcept dat past bij uw organisatie, richten wij ons ook op productontwikkeling en voedingsadvies. Altijd met aandacht voor de wensen van u en uw gasten of patiënten. Door diverse verpakkingsmogelijkheden, heeft u de vrije hand bij het samenstellen van maaltijden en de flexibiliteit om producten te kiezen die aansluiten bij de wensen van uw organisatie.

Wilt u een passend concept op maat? Neem contact met ons op.